Rolls Roycem do Hůlkárny

24. říjen 2021

Vy vidíte krásné fotky a videa, ale za tím vším se skrývá tolik práce a času...


Začalo to nevinně. Kamarád: "Půjčím ti auto na focení....." Já "hm, proč ne, a který?" kamarád "tak Rolls Royce třeba .... a já domlouvám focení!

Fotografka, kameramani, model, modelka, vizážistka, šaty, místo, auto a podzimní počasí!

Všem to musí časově vyhovovat...

Celý týden mám nervy z toho aby vše klaplo, aby nejenom výsledek byl perfektní, ale aby si i zúčastnění užili celý den.

Po menších peripetiích a zádrhelech nastává den "D".

Všichni se setkáváme v Hůlkárně a začíná šrumec!

Výsledky celé foto akce můžete posoudit sami...

DSC04356

Do Hůlkárny můžete přijet stylově Rolls Roycem, jako třeba Miroslav a Veronika...
Můžu pro vás připravit privátní nákup v přátelském a příjemným prostředí, nikým nerušeni a nebo naopak, jak se občas stává, můžete se v Hůlkárně míjet s jiným zákazníkem a prohodit pár slov. 

 

DSC04253

Rádi vám připravíme výbornou kávou a drobné občerstvení (platí pro Zážitkový dárkový poukaz do Hůlkárny).

Na fotografii: Elegantní a stylový krémový klobouček Stetson a limetkovo-tyrkysový klobouček Tonak, který jsme dozdobovaly na zakázku. Luxusní vycházková hůl Fayet z broušeného rohu

 

DSC04198

Můžete si vybrat klasickou dřevěnou vycházkovou hůl a nebo Luxusní postříbřenou nebo stříbrnou vycházkovou hůl Fayet Opera. Tato hůl má decentní rukojeť s ornamenty a bude ideální lehkou oporou a velkou stylovkou. Délku hole upravíme podle potřeby.

Klobouček opět Stetson. Elegantní s pírkem dle vlastního výběru nebo bez...

 

DSC04329

Tento klobouk od výrobce TONAK je vkusným a originálním doplňkem pro dámy. Originální je v tom, že má širokou krempu, která je vypouklá směrem dolů. Pozor rychle mizí pod rukama, ale nezoufejte, u nás najdete i jiné kvalitní české výrobky. 

 

DSC04210

Nebojte se, vše doladíme do posledního detailu... My v Hůlkárně jsme přes klobouky, bekovky, vycházkové hole a deštníky... Pokud potřebujete poradit, jak vše sladit, doporučíme vhodnou stylistku či stylistu.

Klobouček každopádně můžete nosit při formálních událostech, ale i na běžné nošení... Zapomeňte na kšiltovku nebo čepici - to přenechte mládeži.

 

DSC04417

Zde je dáma odvážná, ale proč ne. Dle gusta...

Tato temná vycházková hůl je jedna z nejluxusnější z kategorie nastavitelných vycházkových holí, které máme na skladě. Na této nastavitelné hůlčičce jsou originální a fascinující především barevné a lesklé Swarovski kamínky, které jsou dominantním prvkem na této funkční vycházkové holi. Je velmi malá pravděpodobnost, že potkáte člověka se stejnou vycházkovou holí.... jestli potkáte, máte u mě skleničku prosseca :) 

 

DSC04343

Vždy se snažíme pro naše zákazníky splnit vše, co je v našich silách. Věřte, že budete odjíždět z Hůlkárny spokojení. Pokud v obchůdku koupíte dárek pro svého blízkého, můžeme zboží originálně a s láskou zabalit.  V Hůlkárně jsme detailisti a potrpíme si na tom abychom byli originální a to za každých okolností. 

 

DSC04406

Máme široký výběr klobouků. Zaměřujeme se spíše na kvalitu, než na kvantitu. Nenajdete zde stovky na sobě naštosovaných klobouků, ale od každé velikosti několik druhů, které velmi uvážlivě vybíráme.  A pokud u nás nenajdete to, co hledáte, pokusíme se objednat klobouk, který si přejete.  Jsme schopni klobouk decentně dozdobit. Máme také velkou zásobu ozdobných pírek, připínacích iniciálů a příslušenství k údržbě klobouků jako kloboukovky, kam vaše skvosty můžete uschovat, nebo kartáče na pravidelné čištění.

 

DSC04313

Ach bekovky, to je kategorie sama o sobě! Je tolik různých druhů, které můžete nosit. Muži - neomezujte se pouze na kšiltovky, které se hodí spíše pro sportovní aktivity. Taková bekovka, když sedne, to je podívaná! Je mnoho materiálů a barev...zastavte se do obchůdku a zkuste si některou...

 

DSC04240

 Asi si říkáte, to je úplně nereálné. Přece nebudu nosit klobouk a hůlku.....a je pravdou, že hole z Hůlkárny si spíše kupují lidé, kteří hůlčičku z nějakého důvodu potřebují (Neplatí pro muže na fotografii. To je model, milovník klobouků, bekovek a všeho krásného :) ). A pokud někdo potřebuje vycházkovou hůl, tak proč ze "slabosti" neudělat přednost (Dr. House)? Proč si nevybrat krásnou hůlčičku, která vám nejenom poslouží, ale udělá parádu. A když vás snad někdo polituje (což už snad nemůže být ani možné), tak co odpovíte? "No mám hůlku, a co?" Pozastavuje se snad někdo nad tím, že někdo nosí brýle? 

 

DSC04391

Vy vidíte krásné fotky, ale je to pouze vizuální výsledek práce v Hůlkárně. Jen malinký střípek a taková třešnička na dortu.

Zastavte se na okamžik do obchůdku. Jste zde vítaní!

 

Děkuji za perfektní spolupráci

Fotografce Janě: www.jdubra.com

Video: www.wldmotion.com

Modelům: Veronice a Miroslavovi

Za zapůjčení automobilu velmi děkuji Jaroslavovi (http://www.old-timer.cz)

Vizážistce: Lucii

Šaty (které jsme nakombinovali dle vlastního uvážení): Verchia Design 

A zde "hvězdný tým" (bohužel zde někdo chybí)

DSC04448

« Zpět na blog