Moneta Živnostník roku 2021

16. říjen 2021

V Hospodářské komoře Brno z nějakého důvodu usoudili, že bych se měla přihlásit do prestižní soutěže Monete Živnostník roku 2021. Takže mě nominovali do této soutěže....dobře jdu do toho, proč vlastně ne :)

Poslala jsem přihlášku a odborná komise mě vybrala. Musím natočit a poslat video o mé práci a ...Hurááá, vybrali mě do TOP 10 za Jihomoravský kraj. 

Před slavnostním vyhlášení jsem byla Veronikou Machatovou pozvaná na podnikatelskou snídani Business Friends pro Brno, kde se sešlo zhruba 40 podnikatelů a každý měl možnost představit sebe a svoji práci. 

businessfriends-6-10-2021-photoby-mittycz-041

businessfriends-6-10-2021-photoby-mittycz-098

Foto: www.mitty.cz

Pro (nejenom) začínající podnikatele zcela jistě doporučuji navštěvovat podnikatelské akce a kdo mě opravdu zná ví, že já jsem jich už pár navštívila. Je to velmi příjemné potkat se se stejně smýšlejícími lidmi, navázat spolupráci, ale třeba i dlouholetá přátelství. Protože podle mě to není jen o tom, že si vyměníte vizitky.... A Veronice Machatové fandím, ať si setkání zachovají tak vysokou úroveň i nadále. 

Je den "D". Jsem vcelku nervózní....Vstupuji do krásných prostor hotelu Barceló v Brně. Je zde přes sto lidí a panuje velmi příjemná a slavnostní nálada....připíjíme si bublinama a usedám ke stolu.

Společně se mnou sedí i finalista pan Liška (mistr čalouník a srdcař) a pan Júza (mistr řezník).

51565247199_7691a679ab_k

Každý z deseti finalistů má možnost se prezentovat....já si na pódium beru Vycházkovou hůl s čepelí :) a povídám o své práci. Samozřejmě až po mé prezentaci si uvědomuji, že jsem neřekla skoro nic. Skoro nic podstatného z toho co vlastně dělám :D Že je pro mě Hůlkárna velkou srdcovou záležitosti!

Pokračuje formální část a vyhlášení vítězů....

1. místo Josef Jůza

2. místo Irena Šneková

3. místo Jiří Liška

GRATULUJI!!!

Mně osobně vůbec nevadilo, že jsem nestála na stupínku vítězů. Měla jsem obrovskou radost z celé situace. Z toho že mám tu čest zde být. Že vůbec někdo si vzpomněl na Renatu Machovou, ženskou která prostě svoji práci dělá jen s láskou....Byla jsem hrdá na to, jak schopné moravské podnikatele zde máme a opět jsem si připomněla, co už vím, že jsme opravdu nesmírně šikovný národ!

Přátele, važme si toho!

51565493180_f1b7590118_c

Já děkuji za tuto ojedinělou možnost....byl to pro mě silný zážitek.

Děkuji mému příteli, že mě podporuje v každém mém kroku.

Děkuji Hospodářské komoře Brno za to jakou důvěru ve mě dávají.

Děkuji.....

Renata Machová-hůlkařka

 

« Zpět na blog