Hůlkárna » O nákupu » Ochrana osobních údajů


Ochrana osobních údajů

Používáním internetového obchodu www.hulkarna.cz dává kupující, ale i osoba registrovaná, která kupujícím není, souhlas se shromážďováním a zpracováváním údajů o jeho objednávkách, nákupech a osobních údajů (jméno, příjmení, adresa bydliště, dodací adresa, telefonní kontakt, e-mailový kontakt, u podnikatelů IČ a DIČ, u právnických osob obchodní firma nebo název, u fyzických osob podnikajících místo podnikání). Tyto údaje budeme používat pouze pro interní potřebu a nebudeme je předávat třetím osobám s výjimkou předání osobních údajů nutných k doručení zásilek dopravcům, aby mohla být naplněna kupní smlouva. Údaje budou zpracovávány na dobu neurčitou. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné.

Kupující může prostřednictvím emailu kdykoliv požádat o změnu či vymazání kontaktních údajů.

 

Registrace u Úřadu pro ochranu osobních údajů pod číslem 00049436

 

Rychlý kontakt

(+420) 774 725 644

Akční zboží

Vycházková hůl Sauer Handfacon Derby na levou ruku (sleva-vada)

Vycházková hůl Sauer Handfacon Derby na levou ruku (sleva-vada) AKCE

1 590 Kč
1 690 Kč

Ušetříte:
6% z ceny

Vycházková hůl sběratelská Horse 3

Vycházková hůl sběratelská Horse 3 AKCE

1 650 Kč
1 990 Kč

Ušetříte:
17% z ceny

Trojnožka s koženým sedákem (sleva-vada)

Trojnožka s koženým sedákem (sleva-vada) AKCE

990 Kč
1 690 Kč

Ušetříte:
41% z ceny

Dřevěný rohový stojan na vycházkovou hůl dub tmavý

Dřevěný rohový stojan na vycházkovou hůl dub tmavý AKCE

2 990 Kč
3 190 Kč

Ušetříte:
6% z ceny

Vycházková hůl Fayet dark (sleva)

Fotografie zboží Vycházková hůl Fayet dark (sleva) není k dispozici AKCE

1 590 Kč
1 990 Kč

Ušetříte:
20% z ceny

Zobrazit všechny akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací