My z Hůlkárny

26. červenec 2023

My z Hůlkárny....Renata, Dáška, Eliška a Ondra...kteří se o vás co nejlépe staráme v Brně, Praze a na e-shopu.


DSC02145

 

ELIŠKA Z HŮLKÁRNY
je v obchůdku snad nejdéle pracující brigádnice. Napočítaly jsme přes tři roky a moc si toho vážím. Pokud očekáváte, že se vám slečna prodavačka bude věnovat s trpělivou péčí, tak to je právě Eliška. Perfektně ví, jak se má používat vycházková hůl, jak by měl správně "padnout klobouk" a nebo který deštník bude tím nejlepším dárkem.
Nemusíte mít obavy se ji na cokoliv zeptat. Moc ráda vám poradí.
Elišku potkáte vybrané dny v Hůlkárně v Brně.

DSC02077

 

ONDRA z HŮLKÁRNY
Vtipálek a optimista Ondra má "pod palcem" pražskou Hůlkárnu. Perfektně rozumí sortimentu, který zde prodává a velmi dobře vám poradí s výběrem. Nemusíte se ho bát zeptat na cokoliv. Rád se s vámi pustí do diskuze a pod jeho dozorem si jistě vyberete tu nejvhodnější vycházkovou hůl/ deštník nebo klobouk.
Ondru najdete v Hůlkárně v Praze na ulici Železná 18.

DSC02038

 

DÁŠA Z HŮLKÁRNY
Dáška je naše další krásná slečna expertka na sortiment z Hůlkárny. Má cit pro detail a vždy vám s laskavostí a trpělivostí dobře poradí. Nemusíte se bát zeptat jaká vycházková hůl nebo klobouk je pro vás ta nejlepší volba. Velmi ráda vám ukáže naše luxusní kousky nebo úplně ty nejklasičtější vycházkové hole-nic není špatně a dveře máte vždy otevřené.
Dášu zastihnete vybrané dny v Brně Hůlkárně.

DSC02049

 

RENATA Z HŮLKÁRNY
A toto jsem já...srdcem hůlkařka, majitelka Hůlkárny, milovnice krásných a originálních věcí se svobodnou duší. Veškeré zboží, které v Hůlkárně najdete s pečlivostí vybírám já sama. Starám se o osvětu v problematice vycházkových holí už od roku 2012 a pořád mě to baví a baví mně to mnohem víc než kdykoliv před tím. Víte proč? Protože mám kolem sebe perfektní partu lidí a spolupracovníků, na které se můžu spolehnout. Máme skvělé zákazníky a sortiment za kterým si stojím.
Najdete mě v Hůlkárně v Brně a Praze ve vybrané dny.

DSC02134

A jestli jste nás ještě nenavštívili osobně- jste vítání v obchůdku v Brně na ul. Panská 9 a v Praze na ul. Železná 18 

Budeme se na vás těšit....my z Hůlkárny

Děkuji za fotografie: JDubra www.jdubra.com

« Zpět na blog